Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefestival Neverland haalt Dr. Lektroluv naar Landgraaf

Geplaatst opvrijdag 7 december 2018 - 14:05

De Belgische deejay Dr. Lektroluv is volgend jaar te bewonderen op de tweede editie dancefestival Neverland in Landgraaf.

Dat heeft de organisatie van het festival vrijdag bekendgemaakt. Dr. Lektroluv is de eerste headliner die het festival heeft weten te strikken.

Telefoonhoorn
Dr. Lektroluv is een grote naam en is al jarenlang een begrip onder liefhebbers van elektronische muziek. Stefaan Vandenberghe, zoals de dj in het dagelijks leven heet, staat altijd onherkenbaar achter de draaitafels. Tijdens zijn set draagt hij immers een groen masker. Dat is niet het enige opmerkelijke aan zijn verschijning. Dr. Lektroluv maakt geen gebruik van een koptelefoon. Hij werkt met een oude telefoon.

De Belg was eerder al eens op het Megaland-terrein te bewonderen. In 2009 stond hij in de tent van Pinkpop.

Lees ook: Neverland maakt datum tweede editie bekend

Tweede editie
Neverland stond afgelopen zomer voor het eerst op de festivalagenda. De tweede editie vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 juli. Het is nog niet bekend op welke dag Dr. Lektroluv gaat optreden. De rest van de line-up wordt later bekendgemaakt.

Lees ook: Limburgse festivals in de race voor toonaangevende awards

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen