Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefestival laat droom ernstig zieke Guus (11) uitkomen

Geplaatst opzaterdag 29 april 2017 - 17:58

De 11-jarige Guus Heber uit Neer is al sinds zijn geboorte ernstig ziek. Desondanks heeft hij een grote droom. Hij wil een bekende dj worden. Het Venlose dancefestival Stereo Sunday helpt de jongen alvast een handje.

Het dancefestival ging thuis bij de jongen langs om hem te verrassen.

DJ Stuiter
Lang hoefde hij niet na te denken over het aanbod. Al snel zei hij volmondig 'ja'. Zo maakt de 11-jarige knul, die DJ Stuiter als artiestennaam heeft, op 1 juli zijn opwachting op het dansfestijn in het Julianapark in Venlo.

Wereld Wensdag
De jongen kampt met blaas-, maag- en darmproblemen. Daardoor heeft hij het afgelopen jaar vaak in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig gaat het nu weer iets beter met hem. In het kader van Wereld Wensdag geeft Stereo Sunday de jonge deejay zo een waanzinnig steuntje in de rug.

Opkkikker
De organisatie van het Venlose festival werkt samen met Stichting Opkikker. Deze stichting organiseert jaarlijks zo'n 2.000 'Opkikkerdagen' voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Doodzieke DJ Stuiter (11) klaar voor Stereo Sunday
Organisatie Stereo Sunday dik tevreden na betaalde editie
Dobbelen en drinken op 50 meter hoogte op Stereo Sunday
Stereo Sunday voortaan op vrijdag en zaterdag
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen