Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefeest op dak van hotel Kaboom in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 8 juli 2016 - 6:12

Maastricht heeft met het Kaboom Hotel niet alleen een overnachtingsaccommodatie voor backpackers gekregen, maar ook een nieuw, bijzonder cultureel podium.

Op het dakterras van Kaboom - Boom’s Garden genoemd - staat op 24 juli een dancefeest geprogrammeerd voor maximaal honderd mensen.

Regelmatig
​Claydrum en Fest - twee organisaties met een naam in de wereld van techno en deep-house - zijn een samenwerking aangegaan met Kaboom Hotel om op regelmatige basis evenementen op het dak te houden, kleinschalig en in een intieme setting. Zomerse house, kondigt Kaboom de reeks aan.

Griend
Op 24 juli is de primeur, bij slecht weer schuift het feest een week op. Claydrum opent in september het Griend Complex Maastricht, in de voormalige Platte Zaol, met plek voor 2000 mensen. Ook Fest zal daar dj’s programmeren. Met Kaboom Hotel is afgesproken dat gecontracteerde artiesten straks zullen logeren in hotels van de La Bergere Group.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dancefeesten Maastricht verhuizen naar De Griend
Kerkraadse DJ en producer Garry Krasovec overleden
Strengere regels na bonkend hardcorefeest Maastricht
Raveparty in voormalige V&D Maastricht?
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten