Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefeest op dak van hotel Kaboom in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 8 juli 2016 - 6:12

Maastricht heeft met het Kaboom Hotel niet alleen een overnachtingsaccommodatie voor backpackers gekregen, maar ook een nieuw, bijzonder cultureel podium.

Op het dakterras van Kaboom - Boom’s Garden genoemd - staat op 24 juli een dancefeest geprogrammeerd voor maximaal honderd mensen.

Regelmatig
​Claydrum en Fest - twee organisaties met een naam in de wereld van techno en deep-house - zijn een samenwerking aangegaan met Kaboom Hotel om op regelmatige basis evenementen op het dak te houden, kleinschalig en in een intieme setting. Zomerse house, kondigt Kaboom de reeks aan.

Griend
Op 24 juli is de primeur, bij slecht weer schuift het feest een week op. Claydrum opent in september het Griend Complex Maastricht, in de voormalige Platte Zaol, met plek voor 2000 mensen. Ook Fest zal daar dj’s programmeren. Met Kaboom Hotel is afgesproken dat gecontracteerde artiesten straks zullen logeren in hotels van de La Bergere Group.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dancefeesten Maastricht verhuizen naar De Griend
Baarlose broers maken furore met liveshows
Baarlose broers maken furore met virtuele liveshows
Kerkraadse DJ en producer Garry Krasovec overleden
Rave feest dance
Politie beëindigt illegale rave in fabriekshal Weert
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen