Ivoorkust

Landgraafse dammer uren opgesloten in Ivoriaans hotel

De Nederlandse ploeg op het WK dammen met daarin Jitse Slump uit Landgraaf, is in Ivoorkust urenlang opgesloten geweest in het hotel waar het WK wordt gespeeld en de deelnemers verblijven.

Dammen
Drie punten voor dammer Slump op WK in Ivoorkust

Jitse Slump heeft in de zeventiende en achttiende ronde van het wereldkampioenschap dammen in Ivoorkust drie punten toegevoegd aan zijn totaal.

Dammen
Slump deelt op WK punten met koploper Georgiev

Jitse Slump heeft bij het WK dammen in Ivoorkust voor een verrassing gezorgd door de punten te delen met Alexander Georgiev, die het algemeen klassement aanvoert.

WK dammen Jitse Slump (28 sep 2019)
Jitse Slump deelt punten met Alexey Chizhov

Jitse Slump blijft op het wereldkampioenschap dammen in Ivoorkust punten scoren.

Dammen
Jitse Slump versterkt positie op WK dammen

Jitse Slump heeft zijn positie bij het WK-dammen versterkt.

Dammen Jitse Slump
Tweede winstpartij voor Jitse Slump op WK

Jitse Slump heeft zijn tweede winstpartij op het WK dammen in Ivoorkust te pakken. Hij won in de elfde ronde van Otgonbileg Tserenbyamba uit Mongolië.

Dammen Jitse Slump
Jitse Slump deelt punten met Landry Nga op WK

Jitse Slump heeft op het wereldkampioenschap dammen in Yamoussoukro opnieuw een punt gepakt.

Dammen
Jitse Slump speelt remise tegen klassementsleider op WK

Jitse Slump heeft na twee achtereenvolgende nederlagen op het wereldkampioenschap dammen in Ivoorkust in de negende ronde remise gespeeld tegen Jan Groenendijk.

Dammen Jitse Slump
Eerste verliespartij voor Jitse Slump op WK

Jitse Slump heeft in de zevende ronde van de strijd om het wereldkampioenschap dammen zijn eerste partij verloren.

Dammen Jitse Slump
Goede start Jitse Slump op WK dammen

Jitse Slump is na drie partijen nog ongeslagen op het wereldkampioenschap dammen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten