Overslaan en naar de inhoud gaan

Damiano Cunego start in Volta Limburg Classic

Geplaatst opvrijdag 20 februari 2015 - 14:43

De wielerklassieker Volta Limburg Classic heeft een nieuwe sterke deelnemer kunnen presenteren. De Italiaan Damiano Cunego zal op zaterdag 4 april aan de start staan in Eijsden.

De 33-jarige Cunego won in het verleden de Ronde van Italië, maar ook grote eendagswedstrijden als de Amstel Gold Race en de Ronde van Lombardije.

Strijden om eindzege
De Italiaan rijdt sinds dit jaar voor de Italiaanse ploeg Nippo-Vini Fantini. Cunego verwacht mee te kunnen strijden om de eindzege in het Limburgse heuvelland, zeker nu het parcours iets is gewijzigd waardoor de laatste hellingen vlak voor de finish liggen.

Sterke tegenstanders
Cunego krijgt in de Volta Limburg Classic te maken met sterke tegenstanders zoals de oud-winnaars van de Amstel Gold Race Stefan Schumacher en Davide Rebellin. Sibbenaar Rob Ruijgh zal ook van start gaan, net als het Limburgse continentale team Parkhotel Valkenburg, met ondermeer Hoensbroekenaar Bob Schoonbroodt.
Lotto-Jumbo, met de winnaar van vorig jaar Moreno Hofland, is de enige World Tour ploeg aan de start.

De Volta Limburg Classic wordt verreden op zaterdag 4 april en is rechtstreeks te zien op L1 Televisie.

L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Cunego en Rebellin van start in Volta Limburg Classic
Ook Schumacher meldt zich af voor Volta Limburg Classic
Geen Hofland, Ten Dam en Teunissen in Volta Limburg Classic
Rob Ruijgh ontbreekt in Volta Limburg Classic
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen