Gehuurde verdediger nu definitief naar VVV-Venlo

Verdediger Damian van Bruggen (22) blijft voor VVV-Venlo voetballen. De Venlonaren nemen de verdediger over van PSV, dat hem afgelopen seizoen al verhuurde aan VVV.

Geen toekomst bij PSV voor VVV-huurling Van Bruggen

Damian van Bruggen zal na dit seizoen niet terugkeren bij PSV. De Eindhovenaren verlengen het contract van de aan VVV-Venlo verhuurde rechtspoot niet.

Verdediger van VVV alsnog naar Jong Oranje

Damian van Bruggen is op het laatste moment aan de selectie van Jong Oranje toegevoegd.

Reservespeler VVV-Venlo bij Jong Oranje

Bondscoach Art Langeler van Jong Oranje heeft VVV-speler Damian van Bruggen bij de selectie gehaald.

Uitblinker VVV-Venlo valt buiten de Oranje-boot

Een kleine tegenvaller voor VVV-Venlo uitblinker Vito van Crooij (21); hij is afgevallen voor de definitieve selectie van Jong Oranje.

Van Crooij en Schuurs in Oranje-voorselecties

De voorlopige selecties van de Oranje-jeugdteams tellen twee Limburgse voetballers.

VVV-Venlo huurt verdediger van PSV

Verdediger Damian van Bruggen (21) speelt dit seizoen op huurbasis voor VVV-Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten