Overslaan en naar de inhoud gaan

Damesploegen Parkhotel Valkenburg en DSM niet in L-B-L

Geplaatst opzondag 25 april 2021 - 8:37

De wielerploegen van Parkhotel Valkenburg en DSM starten niet in de vrouwenkoers van Luik-Bastanken-Luik.

Bij Parkhotel Valkenburg hebben één renster en twee stafleden positief getest op het coronavirus.

Wielerbubbel
Geen van hen heeft symptomen of voelt zich ziek. Uit voorzorg zijn alle stafleden en rensters die nauw contact hebben gehad met de positieve gevallen in quarantaine gegaan. "Om zo een mogelijke verspreiding van het virus tegen te gaan en de wielerbubbel te beschermen", aldus de Nederlandse ploeg.

Voorzorg
Ook bij de DSM-ploeg heeft één teamlid positief getest. Uit voorzorg slaat de equipe daarom Luik-Bastenaken-Luik over. "Iedereen voelt zich goed, niemand heeft symptomen", meldt DSM.

Anna van der Breggen van Team SD Worx is een van de favorieten in deze klassieker. Zij won woensdag voor de zevende achtereenvolgende keer de Waalse Pijl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen