Overslaan en naar de inhoud gaan

Dameskoers Amstel Gold Race breidt uit

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 12:24

Bij de Amstel Gold Race Ladies Edition staan dit jaar 23 ploegen aan de start, vijf meer dan in 2019.

Dat heeft de organisatie van de koers maandag bekendgemaakt.

WorldTour
Onder de deelnemende equipes zijn Boels-Dolmans en Parkhotel Valkenburg. Zij horen bij de vijftien WorldTour-ploegen die automatisch aan de start mogen verschijnen. Daarnaast heeft koersdirectrice Leontien van Moorsel nog acht wildcards uitgedeeld.

Geld
Het startgeld dat de deelnemende wielerploegen ontvangen is, vanwege reglementswijzigingen bij wielerbond UCI, met 10.000 euro verhoogd. Het prijzengeld dat de toppers na de koers krijgen lag volgens de organisatie al boven de UCI-voorwaarden.

127 kilometer
De Amstel Gold Race Ladies Edition wordt over een 127 kilometer lange route verreden. De wedstrijd staat op de rol voor zondag 19 april, de dag waarop ook het mannenpeloton in actie komt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen