Overslaan en naar de inhoud gaan

Dames BFC volgend seizoen eredivisie

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2020 - 12:55

Het damesteam van handbalclub BFC komt volgend seizoen uit in de eredivisie.

Het verzoek van de vereniging uit Beek om volgend seizoen in de hoogste divisie te spelen is door de handbalbond gehonoreerd.

Coronavirus
Na de regulier competitie stond de ploeg in de eerste divisie op de derde plek. Door de uitbraak van het coronavirus kon er geen nacompetitie gespeeld worden.

Promoveren
De handbalsters van BFC mogen promoveren omdat handbalclub Voorwaarts door financiële problemen de plek op het hoogste niveau gaat inleveren. De Twellose vereniging heeft aan de handbalbond bekend gemaakt te willen degraderen.

Drie Limburgse ploegen
Met de promotie van BFC spelen er volgend seizoen drie Limburgse damesploegen in de eredivisie. Naast BFC maken ook Handbal Venlo en V&L uit Geleen deel uit van de hoogste divisie.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen