Overslaan en naar de inhoud gaan

Dames BFC volgend seizoen eredivisie

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2020 - 12:55

Het damesteam van handbalclub BFC komt volgend seizoen uit in de eredivisie.

Het verzoek van de vereniging uit Beek om volgend seizoen in de hoogste divisie te spelen is door de handbalbond gehonoreerd.

Coronavirus
Na de regulier competitie stond de ploeg in de eerste divisie op de derde plek. Door de uitbraak van het coronavirus kon er geen nacompetitie gespeeld worden.

Promoveren
De handbalsters van BFC mogen promoveren omdat handbalclub Voorwaarts door financiële problemen de plek op het hoogste niveau gaat inleveren. De Twellose vereniging heeft aan de handbalbond bekend gemaakt te willen degraderen.

Drie Limburgse ploegen
Met de promotie van BFC spelen er volgend seizoen drie Limburgse damesploegen in de eredivisie. Naast BFC maken ook Handbal Venlo en V&L uit Geleen deel uit van de hoogste divisie.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen