Sluis Linne (5 jun 2020)

Stuw bij Linne klaar voor herstel

Na maanden spoedwerkzaamheden aan de stuw bij Linne is Rijkswaterstaat zo ver dat kan worden begonnen aan een plan voor het definitieve herstel.

Maas stuw Linne water werkzaamheden (28 feb 2020)
Rijkswaterstaat begonnen aan tijdelijke dam in Maas

Rijkswaterstaat is begonnen met de bouw van een tijdelijke dam in de Maas zodat uiteindelijk de beschadigde stuw in Linne gerepareerd kan worden.

Nooddammen moeten Meerssen droog houden

In het gehucht Waterval bij Meerssen is het Waterschap Limburg woensdag begonnen met de aanleg van een tijdelijke gronddam.

Plaatsen van damwand bij Gennep drie dagen uitgesteld

Het plaatsen van een mobiele damwand in de Paesplas bij Gennep wordt drie dagen uitgesteld. Daardoor blijven de woonboten langer scheefliggen.

ANP
Hoogleraar vindt dijk bij stuw Grave niet dé oplossing

Het duurt veel te lang om een tijdelijk dam aan te leggen bij de stuw van Grave. Gedupeerden zijn gebaat bij een snellere oplossing.

Uitstel dam Slenaken ‘onverantwoord’

Uitstel van de aanleg van de hoogwaterdam in de Gulp bij Slenaken is 'onverantwoord'. Dat vinden burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten