Dodelijk ongeval Dalfsen 21 mei 2020

Bejaarde Limburgse vrouw komt om bij ongeval in Overijssel

Een 73-jarige vrouw uit de gemeente Roerdalen is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in het Overijsselse Dalfsen.

Handbalsters V&L kloppen Dalfsen in extremis

De handbalsters van V&L hebben de uitwedstrijd tegen Dalfsen gewonnen.

Dalfsen verliest eerste titelwedstrijd

De eerste wedstrijd van de Nederlandse handbalfinale tussen Dalfsen en VOC is gewonnen door de Amsterdamse handbalsters.

Handbalvrouwen Venlo laten voorsprong uit handen glippen

De vrouwen van Handbal Venlo hebben met 24-31 verloren van Dalfsen.

Larissa Nusser helpt handbalsters van Dalfsen aan beker

De handbalsters van Dalfsen hebben donderdag de handbalbeker gewonnen.

Verlies voor Handbal Venlo in kampioenspoule

De handbalsters van Cabooter/Handbal Venlo hebben de tweede wedstrijd in de kampioensgroep verloren. Dalfsen was zondagmiddag met 32-24 te sterk voor het Venlose team.

Handbalster Inger Smits vertrekt bij VfL Oldenburg

Handbalster Inger Smits (22) uit Geleen vertrekt aan het einde van het seizoen bij VfL Oldenburg.

Forse nederlaag handbalsters Dalfsen

De handbalsters van Dalfsen zijn in de halve finale van het Champions League kwalificatietoernooi in het Noorse Drammen tegen een forse nederlaag aangelopen.

Limburgs vijftal Dalfsen verliest Supercup

De Supercup bij de vrouwen is gewonnen door VOC ten koste van Dalfsen. Het werd in The Dome in Houten 22-17 voor de ploeg uit Amsterdam.

Limburgse handbalsters Nederlands kampioen met Dalfsen

De Limburgse handbalsters Larissa Nusser, Angela Steenbakkers, Fenne Rijks en keepster Janneke Vandewall zijn Nederlands kampioen met Dalfsen geworden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app