Dakpannen aanvliegroute MAA niet preventief vastgezet

Vliegveld Maastricht Aachen Airport (MAA) gaat de dakpannen van woningen die onder de aanvliegroutes liggen niet preventief vastzetten. Volgens MAA zijn de kosten te hoog in vergelijking met de risico's van huiseigenaren.

Overleg vliegveld onrustig, bijeenkomst geschorst

Een onrustige vergadering van de Commissie Regio Overleg luchthaven Maastricht donderdagmiddag in het gemeentehuis van Beek, is geschorst.

Weer dakpannen van huis Meerssen door landend vliegtuig

Er zijn opnieuw dakpannen van een huis in Meerssen geblazen tijdens de landing van een vliegtuig op Maastricht Aachen Airport.

Vliegveld 'neemt verantwoordelijkheid' en betaalt dakschade

De dakschade die een boerderijwoning in Geverik zaterdagmiddag opliep terwijl een vliegtuig landde op Maastricht Aachen Airport, wordt door de luchthaven vergoed.

Vliegveld start onderzoek naar schade aan dak

Maastricht Aachen Airport gaat onderzoeken hoe de schade aan het dak van een woning in Geverik zaterdagavond is ontstaan.

'De dakpannen dwarrelden naar beneden toen het vliegtuig landde'

In Geverik, naast Maastricht Aachen Airport, is zaterdag een gat in het dak van een boerderijwoning geblazen.

Video: Hoe het komt dat dakpannen verschuiven in Meerssen

In Meerssen zijn bij enkele huizen vrijdagavond opnieuw dakpannen verschoven door een landend vliegtuig. Hoe kan dit gebeuren?

Vliegveld start onderzoek naar rondvliegende dakpannen

Maastricht Aachen Airport tast nog in het duister over de oorzaak van het incident met losse dakpannen op drie woningen in Meerssen afgelopen vrijdagavond. Er is inmiddels een onderzoek gestart, zegt directeur Jos Roeven.

Kamervragen over landende Boeing die dak beschadigde

De VVD heeft Kamervragen gesteld over de landende Boeing die dinsdagavond schade heeft veroorzaakt aan een dak in Meerssen.

Schade aan dak door landende Boeing

De landing van een vliegtuig heeft dinsdagavond schade veroorzaakt aan een dak in Meerssen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten