Overslaan en naar de inhoud gaan

Dakdekkersbedrijf Venlo verwoest na grote brand

Geplaatst opmaandag 26 november 2018 - 6:41

Het dakdekkers- en dakkapellenbedrijf in Venlo waar maandagmorgen vroeg een grote brand uitbrak, was niet meer te redden.

De brandweer heeft het pand aan de Voltastraat gecontroleerd uit laten branden. Ook een grafmonumentenbedrijf viel aan de vlammen ten prooi.

Evacuatie
De
blusploegen zetten er op in om te voorkomen dat een naastgelegen metaalbedrijf ook volledig ten prooi viel aan de vlammen. Dat lukte, rond 5:00 uur in de ochtend was de brand onder controle waarna de brandweer kon gaan nablussen.

Ondanks het feit dat de brand woedde op een bedrijventerrein, zijn drie woningen in de omgeving van de brand ontruimd. Volgens de brandweer gaat het in totaal om 15 mensen.

Lees ook: Grote brand teistert dakdekkersbedrijf in Venlo

Rook
Behalve mensen van verschillende brandweerkorpsen uit de omgeving, is ook netbeheerder Enexis uitgerukt om de omgeving van de brand van het gas te halen. De rook van de brand trok weg in de richting van de wijk Klingerberg. Volgens de brandweer zitten er in de rook geen gevaarlijk hoge concentraties ongezonde stoffen.

De brand brak rond 00:30 uur door nog onbekende oorzaak uit. Niemand raakte gewond.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen