Overslaan en naar de inhoud gaan

Dakar-bus van motorcoureur uit Meerssen gestolen

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 14:37

In de voorbereiding op de rally Parijs-Dakar is de witte bus gestolen van coureur Guido Martens uit Meerssen. De bus dient als transportmiddel voor zijn motor, waarmee hij deelneemt aan de race, en materiaalwagen.

De coureur is zwaar gedupeerd door de diefstal. De rally vindt plaats in januari 2020.

Onmisbaar
Martens, die al meerdere keren meedeed aan de rally, wilde woensdag gaan crossen. Hij wil de rally, die start in Saoedi-Arabië, afleggen met zijn motor. Voor het vervoer van de motor is hij afhankelijk van de bus. In de bus lagen materiaal en kleren. "Gelukkig stond de motor er niet in, maar die bus is heel belangrijk voor mij. Ik woon er praktisch in en voor mij is die onmisbaar", reageert Martens.

Video: L1

Verdacht gedrag
Op camerabeelden is te zien dat twee jongemannen zich maandagavond in Meerssen verdacht gedragen. Ze staan een paar minuten achter de materiaalwagen, een Mercedes-Benz 313 CDI Sprinter, die korte tijd later wordt gestolen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen