Overslaan en naar de inhoud gaan

Dak bedrijf ingestort door regenval

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 13:29

Een deel van het dak van een bedrijf in Kerkrade is ingestort, waarschijnlijk door de overvloedige regenval.

Het gaat om een pand aan de Klarenanstelerweg. De brandweer is met meerdere wagens naar het gebouw gereden. "De brandweer reageerde op een automatische alarmmelding", zegt een woordvoerder tegen L1. "Een gedeelte van het dak is naar beneden gekomen."

Plantenvoeding
In het gebouw zit een bedrijf dat gespecialiseerd is in plantenvoeding. Omdat het bedrijf gesloten is in het weekend was er niemand aanwezig. "Het staat vast dat er niemand onder het puin terecht is gekomen", zegt de brandweer. Volgens de woordvoerder van de brandweer is er geen gevaar voor de omgeving.

Stabiliteit
Volgens de brandweer onderzoekt de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente Kerkrade de stabiliteit en de veiligheid van het ingestorte gedeelte van het gebouw.

Foto: Track '88

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen