Overslaan en naar de inhoud gaan

Daily Fresh Food neemt branchegenoot Tuscho over

Geplaatst opdonderdag 9 maart 2017 - 16:58

Daily Fresh Food uit Geleen heeft branchegenoot Tuscho NV België overgenomen. Dat heeft het bedrijf donderdag bekend gemaakt.

Daily Fresh Food is een groothandel in verse producten en levert maaltijden aan bedrijven en particulieren. Het bedrijf uit Geleen heeft ruim driehonderd medewerkers. Volgens directeuren Marcel Devilee en Frans Hochstenbag van Daily Fresh Food past de overname van het Belgische bedrijf in de groeistrategie.

Lanaken
Tuscho NV België heeft één vestiging. Die ligt in Lanaken, net over de grens bij Maastricht. De Nederlandse vestigingen in onder andere Maastricht, worden niet overgenomen. Die tak heeft grote financiële problemen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kunstmestfabrikant OCI blijft na fusie in Nederland
'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Vluchtelingen krijgen eten uit Geleen
Limburgse 'Sjtumpkes' voor zwemtocht Van der Weijden
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen