Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de waarheid voor The Voice-finalist Nienke

Geplaatst opvrijdag 16 februari 2018 - 6:04

Het wordt een spannende dag voor zangeres Nienke Wijnhoven uit Horst. Vrijdagavond staat ze in de finale van the Voice of Holland.

Ze gaat niet alleen haar zangkunsten vertonen, maar ze laat ook een tatoeage zetten. De negentienjarige zangeres beloofde eerder een blijvende versiering te nemen als ze de finale zou halen.

Lees ook: The Voice-finalist komt belofte na en laat tattoo zetten

Muzieknootje
"Ik weet niet of dat live op televisie gaat gebeuren of op een later moment. Wel is zeker dat het iets met muziek te maken gaat krijgen. Een muzieknootje of iets dergelijks. In ieder geval iets dat me doet herinneren aan de mooie tijd die ik gehad heb bij The Voice. Want een mooier avontuur dan dit ga ik niet zo snel meer meemaken, denk ik."

Doel
Of Nienke vrijdagavond wint of niet, ze heeft haar doel allang bereikt, zegt ze tegen L1: "Ik denk dat ik goed mezelf ben gebleven. Ik kan daar met een tevreden gevoel op terugkijken. Mijn doel is om de nummers zo goed mogelijk te zingen. Als dat gebeurt, kan ik met een goed gevoel weer naar Horst terugkeren."

Lees ook: Nienke Wijnhoven door naar de finales van The Voice

De Limburgse neemt het vrijdagavond op tegen de andere finalisten Samantha Steenbergen, Demi van Wijngaarden en Jim van der Zee. Vanaf 20:38 uur is de finale te zien op RTL 4.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen