Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de waarheid voor The Voice-finalist Nienke

Geplaatst opvrijdag 16 februari 2018 - 6:04

Het wordt een spannende dag voor zangeres Nienke Wijnhoven uit Horst. Vrijdagavond staat ze in de finale van the Voice of Holland.

Ze gaat niet alleen haar zangkunsten vertonen, maar ze laat ook een tatoeage zetten. De negentienjarige zangeres beloofde eerder een blijvende versiering te nemen als ze de finale zou halen.

Lees ook: The Voice-finalist komt belofte na en laat tattoo zetten

Muzieknootje
"Ik weet niet of dat live op televisie gaat gebeuren of op een later moment. Wel is zeker dat het iets met muziek te maken gaat krijgen. Een muzieknootje of iets dergelijks. In ieder geval iets dat me doet herinneren aan de mooie tijd die ik gehad heb bij The Voice. Want een mooier avontuur dan dit ga ik niet zo snel meer meemaken, denk ik."

Doel
Of Nienke vrijdagavond wint of niet, ze heeft haar doel allang bereikt, zegt ze tegen L1: "Ik denk dat ik goed mezelf ben gebleven. Ik kan daar met een tevreden gevoel op terugkijken. Mijn doel is om de nummers zo goed mogelijk te zingen. Als dat gebeurt, kan ik met een goed gevoel weer naar Horst terugkeren."

Lees ook: Nienke Wijnhoven door naar de finales van The Voice

De Limburgse neemt het vrijdagavond op tegen de andere finalisten Samantha Steenbergen, Demi van Wijngaarden en Jim van der Zee. Vanaf 20:38 uur is de finale te zien op RTL 4.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen