Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 15:46

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Op deze dag worden de dames van plezier eens extra verwend.

Limburgse vlaai
Jacqueline, eigenaar van seksclub Sanne Privé in Roermond, heeft haar man vrijdagmiddag op pad gestuurd om een extra grote vlaai te kopen voor haar dames. "Normaal gesproken kom ik voordat de dames aan het werk gaan bij iedereen langs voor een gesprekje en een kopje koffie. Vanmiddag krijgen ze ook allemaal een lekker stukje Limburgse vlaai."

Belangenvereniging
De dag van de betaalde liefde vindt traditioneel de dag na Valentijnsdag plaats. Het wordt georganiseerd door PROUD, de belangenvereniging van sekswerkers in Nederland. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Bonbons
Voor de dames van Sanne Privé is het sowieso al een goede week. Donderdag werden ze op Valentijnsdag ook al door hun baas in het zonnetje gezet. "Ik heb voor iedereen een heerlijk doosje bonbons gekocht in de vorm van een hartje", vertelt Jacqueline. "Het is in principe een dag zoals alle andere maar iedereen probeert toch net een beetje extra liefde aan elkaar te geven."

Verwennerij
En dan werden de dames ook nog eens door de klanten extra verwend. "Ook veel klanten doen net een beetje extra's op Valentijnsdag", zegt Jacqueline. "Ik zie dat klanten de dames verwennen met een leuk bloemetje of nog meer bonbonnetjes."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen