Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 15:46

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Op deze dag worden de dames van plezier eens extra verwend.

Limburgse vlaai
Jacqueline, eigenaar van seksclub Sanne Privé in Roermond, heeft haar man vrijdagmiddag op pad gestuurd om een extra grote vlaai te kopen voor haar dames. "Normaal gesproken kom ik voordat de dames aan het werk gaan bij iedereen langs voor een gesprekje en een kopje koffie. Vanmiddag krijgen ze ook allemaal een lekker stukje Limburgse vlaai."

Belangenvereniging
De dag van de betaalde liefde vindt traditioneel de dag na Valentijnsdag plaats. Het wordt georganiseerd door PROUD, de belangenvereniging van sekswerkers in Nederland. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Bonbons
Voor de dames van Sanne Privé is het sowieso al een goede week. Donderdag werden ze op Valentijnsdag ook al door hun baas in het zonnetje gezet. "Ik heb voor iedereen een heerlijk doosje bonbons gekocht in de vorm van een hartje", vertelt Jacqueline. "Het is in principe een dag zoals alle andere maar iedereen probeert toch net een beetje extra liefde aan elkaar te geven."

Verwennerij
En dan werden de dames ook nog eens door de klanten extra verwend. "Ook veel klanten doen net een beetje extra's op Valentijnsdag", zegt Jacqueline. "Ik zie dat klanten de dames verwennen met een leuk bloemetje of nog meer bonbonnetjes."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen