Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 15:46

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Op deze dag worden de dames van plezier eens extra verwend.

Limburgse vlaai
Jacqueline, eigenaar van seksclub Sanne Privé in Roermond, heeft haar man vrijdagmiddag op pad gestuurd om een extra grote vlaai te kopen voor haar dames. "Normaal gesproken kom ik voordat de dames aan het werk gaan bij iedereen langs voor een gesprekje en een kopje koffie. Vanmiddag krijgen ze ook allemaal een lekker stukje Limburgse vlaai."

Belangenvereniging
De dag van de betaalde liefde vindt traditioneel de dag na Valentijnsdag plaats. Het wordt georganiseerd door PROUD, de belangenvereniging van sekswerkers in Nederland. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Bonbons
Voor de dames van Sanne Privé is het sowieso al een goede week. Donderdag werden ze op Valentijnsdag ook al door hun baas in het zonnetje gezet. "Ik heb voor iedereen een heerlijk doosje bonbons gekocht in de vorm van een hartje", vertelt Jacqueline. "Het is in principe een dag zoals alle andere maar iedereen probeert toch net een beetje extra liefde aan elkaar te geven."

Verwennerij
En dan werden de dames ook nog eens door de klanten extra verwend. "Ook veel klanten doen net een beetje extra's op Valentijnsdag", zegt Jacqueline. "Ik zie dat klanten de dames verwennen met een leuk bloemetje of nog meer bonbonnetjes."

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen