Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van betaalde liefde: dames van plezier extra verwend

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 15:46

Een romantisch diner, een leuke wandeling door het bos. Voor veel mensen stond donderdag in het teken van hun Valentijn. Vrijdag staat de liefde opnieuw centraal. Het is namelijk de dag van de betaalde liefde.

Op deze dag worden de dames van plezier eens extra verwend.

Limburgse vlaai
Jacqueline, eigenaar van seksclub Sanne Privé in Roermond, heeft haar man vrijdagmiddag op pad gestuurd om een extra grote vlaai te kopen voor haar dames. "Normaal gesproken kom ik voordat de dames aan het werk gaan bij iedereen langs voor een gesprekje en een kopje koffie. Vanmiddag krijgen ze ook allemaal een lekker stukje Limburgse vlaai."

Belangenvereniging
De dag van de betaalde liefde vindt traditioneel de dag na Valentijnsdag plaats. Het wordt georganiseerd door PROUD, de belangenvereniging van sekswerkers in Nederland. Tijdens de dag vieren sekswerkers hun rechten en laten zien dat het een vak is om trots op te zijn.

Bonbons
Voor de dames van Sanne Privé is het sowieso al een goede week. Donderdag werden ze op Valentijnsdag ook al door hun baas in het zonnetje gezet. "Ik heb voor iedereen een heerlijk doosje bonbons gekocht in de vorm van een hartje", vertelt Jacqueline. "Het is in principe een dag zoals alle andere maar iedereen probeert toch net een beetje extra liefde aan elkaar te geven."

Verwennerij
En dan werden de dames ook nog eens door de klanten extra verwend. "Ook veel klanten doen net een beetje extra's op Valentijnsdag", zegt Jacqueline. "Ik zie dat klanten de dames verwennen met een leuk bloemetje of nog meer bonbonnetjes."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen