Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag cel en taakstraf voor seks met 14-jarig meisje

Geplaatst opdinsdag 8 september 2015 - 19:46

Kerkradenaar Marvin K. (24) moet één dag de cel in omdat hij vorig jaar meerdere keren seks had met een 14-jarig meisje.

De rechtbank heeft K. verder 180 dagen voorwaardelijk opgelegd en een taakstraf van 120 uur. De Kerkradenaar krijgt een proeftijd van drie jaar.

Relatie
Volgens de rechtbank is een rechterlijk pardon niet op zijn plaats, ook al had K. een relatie met de 14-jarige en verklaarden beiden dat de laatste op seks aandrong. "K. is volwassen en door meerdere mensen gewaarschuwd. Ook al was het met wederzijdse instemming, het leeftijdsverschil is té groot. Hij lijkt de ernst niet in te zien", aldus de rechtbank. K. moet zich melden bij Reclassering en zorg zoeken om zijn drugsverslaving aan te pakken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich
Hoofdverdachte Heerlense zedenzaak: meisjes wilden zelf
Seks, coke en cannabis: drie jaar cel na 'erotisch prikje'
Voorwaardelijke celstraf na seks met jeugdzorgcliënten
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen