Overslaan en naar de inhoud gaan

Daders zware mishandeling Kerkrade nog steeds spoorloos

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 21:57

Ondanks eerder vrijgegeven bewakingsbeelden tast de politie nog steeds in het duister wie de twee daders zijn van een zware mishandeling, afgelopen zomer in Kerkrade.

Een 24-jarige Maastrichtenaar liep daarbij ernstig hoofdletsel op, zo maakte de politie dinsdagavond bekend in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Tevree
De man kreeg het in de nacht van 14 op 15 augustus om nog onbekende reden aan de stok met twee Duitstalige mannen in café Tevree aan de Kasperenstraat. Op bewakingsbeelden is te zien dat het slachtoffer wordt belaagd door het duo. Een dader is breed en ongeveer twee meter groot. Hij is bedekt met tatoeages. Zijn handlanger is kleiner en heeft zijn zwarte haar in een staartje.

Barkruk
Aanvankelijk gaan ze, gewapend met een barkruk en een biljartbal, op zoek naar het slachtoffer. Die lijkt in eerste instantie te ontkomen, maar als hij valt, wordt er met een stok ingeslagen op de Maastrichtenaar. Die kan zich nu niet meer herinneren waarmee de vechtpartij begon.

Eerdere beelden
De politie gaf al eerder beelden van de daders vrij, maar meldde toen nog niet dat de beide mannen Duits spraken.

Lees ook: Beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen