Overslaan en naar de inhoud gaan

Daders zware mishandeling Kerkrade nog steeds spoorloos

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 21:57

Ondanks eerder vrijgegeven bewakingsbeelden tast de politie nog steeds in het duister wie de twee daders zijn van een zware mishandeling, afgelopen zomer in Kerkrade.

Een 24-jarige Maastrichtenaar liep daarbij ernstig hoofdletsel op, zo maakte de politie dinsdagavond bekend in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Tevree
De man kreeg het in de nacht van 14 op 15 augustus om nog onbekende reden aan de stok met twee Duitstalige mannen in café Tevree aan de Kasperenstraat. Op bewakingsbeelden is te zien dat het slachtoffer wordt belaagd door het duo. Een dader is breed en ongeveer twee meter groot. Hij is bedekt met tatoeages. Zijn handlanger is kleiner en heeft zijn zwarte haar in een staartje.

Barkruk
Aanvankelijk gaan ze, gewapend met een barkruk en een biljartbal, op zoek naar het slachtoffer. Die lijkt in eerste instantie te ontkomen, maar als hij valt, wordt er met een stok ingeslagen op de Maastrichtenaar. Die kan zich nu niet meer herinneren waarmee de vechtpartij begon.

Eerdere beelden
De politie gaf al eerder beelden van de daders vrij, maar meldde toen nog niet dat de beide mannen Duits spraken.

Lees ook: Beelden vrijgegeven van zware mishandeling in café

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen