Overslaan en naar de inhoud gaan

Daders op de vlucht na gewapende overval

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 7:36

In Roermond is de politie op zoek naar twee mannen die maandagmorgen een gewapende overval hebben gepleegd. Ze zijn daarna in een auto gevlucht.

Dit gebeurde rond 07:15 uur aan de Mijnheerkensweg bij een garagebedrijf. Ze hebben daar een medewerkster bedreigd met een voorwerp dat lijkt op een vuurwapen. Ze vertrokken enige tijd later met een onbekend geldbedrag.

Spijkerbroeken
De blanke overvallers met bivakmuts spreken Engels en zijn tussen 20 jaar en 30 jaar. Ze dragen spijkerbroeken en zijn gevlucht met een onbekende auto. De politie vroeg uit te kijken naar de verdachten, maar tot nu toe zijn ze niet aangetroffen.

Er raakte niemand gewond.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen