Overslaan en naar de inhoud gaan

Dader vlucht op fiets na winkeloverval

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 18:37

De politie is zaterdag in Roermond een zoektocht gestart naar overvaller.

De man heeft rond 18:15 uur een buurtwinkel aan de Heidebaan overvallen.

Roze rugzak
Er is een Burgernetbericht verspreid om uit te kijken naar de overvaller. Volgens het signalement gaat het om een licht getinte man van ongeveer 35 jaar oud. Hij draagt zwarte kleding en een opvallend roze rugtas.

Fiets
Na de overval is de man er met zijn fiets richting Donderberg vandoor gegaan. Het is niet bekend of hij iets heeft buitgemaakt. De politie heeft de man vooralsnog niet kunnen traceren.

Belangrijke getuige
De politie is op zoek naar een vrouw met blond haar. Ze was na de overval in de buurt van de winkel en heeft mogelijk belangrijke informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen