Overslaan en naar de inhoud gaan

Dader vlucht op fiets na winkeloverval

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 18:37

De politie is zaterdag in Roermond een zoektocht gestart naar overvaller.

De man heeft rond 18:15 uur een buurtwinkel aan de Heidebaan overvallen.

Roze rugzak
Er is een Burgernetbericht verspreid om uit te kijken naar de overvaller. Volgens het signalement gaat het om een licht getinte man van ongeveer 35 jaar oud. Hij draagt zwarte kleding en een opvallend roze rugtas.

Fiets
Na de overval is de man er met zijn fiets richting Donderberg vandoor gegaan. Het is niet bekend of hij iets heeft buitgemaakt. De politie heeft de man vooralsnog niet kunnen traceren.

Belangrijke getuige
De politie is op zoek naar een vrouw met blond haar. Ze was na de overval in de buurt van de winkel en heeft mogelijk belangrijke informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen