Overslaan en naar de inhoud gaan

Daan Bongers wint opnieuw veldrit in Venlo

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 20:12

Daan Bongers heeft zijn tweede zege in de wintercompetitie te pakken. Nadat hij eerder in Venlo Limburgs kampioen werd, won hij ook de elfde wedstrijd van de veldrijders in deze competitie.

De uit Baarlo afkomstige Bongers had op de streep 19 seconden voorsprong op de Duitser Benjamin Sydlik. Pekka Heijnen uit Bocholt werd derde en deelt nu de kop van het klassement met Christian Miessen uit Kerkrade.

Master
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de sterkste veldrijder, al bedroeg de achterstand van René Kuhlmann uit Baarlo maar elf seconden. Helmondenaar Raats heeft met 660 punten 121 punten meer dan Frigues Nagy (50+), zijn naaste belager in het algemeen klassement.

MTB
Bij de mountainbikers ging de overwinning naar Erwin Bakker uit Neerkant. Hij won vijf van de acht wedstrijden waarin hij startte en reed zijn concurrenten in Venlo op bijna drie minuten. Ike Janssen uit Venray finishte als tweede en heeft de leiding in het klassement van deze categorie. Jacques Cox uit Neer won de mountainbikewedstrijd bij de masters en verstevigde zijn koppositie in het klassement. Mark Rongen kwam in Venlo als tweede over de meet.

Bloemen
Anouk Reen mocht met de bloemen naar huis. Zij won in Venlo voor tweede zege in deze competitie, waarin zijn vijf keer aan de start verscheen. Anne Schumacher en Helena Plasschaert kwamen met 34 seconden achterstand als tweede en de derde over de finish. Klassementsleider is Tamara Janssen uit Hoensbroek.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV