Overslaan en naar de inhoud gaan

Daan Bongers wint opnieuw veldrit in Venlo

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 20:12

Daan Bongers heeft zijn tweede zege in de wintercompetitie te pakken. Nadat hij eerder in Venlo Limburgs kampioen werd, won hij ook de elfde wedstrijd van de veldrijders in deze competitie.

De uit Baarlo afkomstige Bongers had op de streep 19 seconden voorsprong op de Duitser Benjamin Sydlik. Pekka Heijnen uit Bocholt werd derde en deelt nu de kop van het klassement met Christian Miessen uit Kerkrade.

Master
Bij de masters was Edwin Raats opnieuw de sterkste veldrijder, al bedroeg de achterstand van René Kuhlmann uit Baarlo maar elf seconden. Helmondenaar Raats heeft met 660 punten 121 punten meer dan Frigues Nagy (50+), zijn naaste belager in het algemeen klassement.

MTB
Bij de mountainbikers ging de overwinning naar Erwin Bakker uit Neerkant. Hij won vijf van de acht wedstrijden waarin hij startte en reed zijn concurrenten in Venlo op bijna drie minuten. Ike Janssen uit Venray finishte als tweede en heeft de leiding in het klassement van deze categorie. Jacques Cox uit Neer won de mountainbikewedstrijd bij de masters en verstevigde zijn koppositie in het klassement. Mark Rongen kwam in Venlo als tweede over de meet.

Bloemen
Anouk Reen mocht met de bloemen naar huis. Zij won in Venlo voor tweede zege in deze competitie, waarin zijn vijf keer aan de start verscheen. Anne Schumacher en Helena Plasschaert kwamen met 34 seconden achterstand als tweede en de derde over de finish. Klassementsleider is Tamara Janssen uit Hoensbroek.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen