Mike Teunissen wint Daags na de Tour in Boxmeer

Wielrenner Mike Teunissen heeft maandag het eerste na-tour criterium in Nederland gewonnen.

Mike Teunissen Brussel Tour de France (6 jul 2019)
Forse Limburgse delegatie rijdt rondje om de kerk in Boxmeer

De organisatie van het wielercriterium Daags na de Tour heeft drie bekende Limburgse profs weten te strikken.

Dumoulin ook in Boxmeer tweede, Tankink wint

Bram Tankink heeft de 44e editie van 'Daags na de Tour' in Boxmeer gewonnen.

Dumoulin publiekstrekker in Boxmeer

Hoewel alle Nederlandse wielrenners die de Ronde van Frankrijk hebben uitgereden bij het wielercriterium Boxmeer aan de start staan, is een renner die de Tour de France níét reed de grootste publiekstrekker: Tom Dumoulin.

Te late Poels legt het af tegen Mollema in Boxmeer

Hij verscheen met vertraging aan de start in Boxmeer en ook op de finish was Wout Poels maandagavond uiteindelijk net te laat om de zege te grijpen.

Consternatie in Boxmeer, Poels arriveert met vertraging

Wout Poels is maandagavond met flinke vertraging in Boxmeer gearriveerd voor wielerronde Daags na de Tour.

Wout Poels
Dumoulin en Poels aan de start in Boxmeer

Tom Dumoulin en Wout Poels staan maandag aan de start van het Boxmeerse criterium Daags na de Tour. Ook Bauke Mollema, de huidige nummer twee in Tour, maakt zijn opwachting.

Tom Dumoulin - Wout Poels
Boxmeer wil Dumoulin en Poels strikken

Daags na de Tour aast Boxmeer op de twee Limburgse smaakmakers van de Tour. Het eerste wielercriterium na de finish van de Tour de France hoopt Tom Dumoulin en Wout Poels naar Boxmeer te halen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten