L1mburg Centraal: werkdruk thuiszorg blijft maar stijgen

Vrijdag in L1mburg Centraal: werkdruk in de thuiszorg blijft stijgen, expertisecentrum cybercrime geopend, Mark van Bommel klaar voor PSV-Fortuna en meer Limburgs nieuws...

Nieuw centrum biedt hulp tegen cybercriminaliteit

Op de Brightlands Campus in Heerlen gaat vrijdag het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg van start.

Celstraf dreigt voor Heerlense vrouwenhacker

Een Heerlense hacker hangt mogelijk een jarenlange celstraf boven het hoofd, voor het binnendringen in de internetgegevens van honderden vrouwen.

Tweede Limburgse verdachte in grote naaktbeelden-zaak

In een omvangrijk cybercrime-onderzoek naar het stelen en verspreiden van grote hoeveelheden naaktfoto's en -video's heeft de politie nu ook een 26-jarige man uit Geleen in beeld als verdachte.

Gemeente Sittard-Geleen kwetsbaar voor cyber-aanvallen

De gemeente Sittard-Geleen is kwetsbaar voor cyber-aanvallen, zo blijkt uit een onderzoek door de Rekenkamercommissie van die gemeente.

Site ziekenhuis Maastricht gebruikt door cybercriminelen

Cybercriminelen hebben de website van het academisch ziekenhuis in Maastricht gebruikt voor het delven van virtueel geld.

Onderzoek naar eerdere boeken Vermeend en Van Rijbroek

Uitgeverij Einsteinboeks gaat kijken of er in eerdere boeken van Willem Vermeend en Rian van Rijbroek ook sprake is van plagiaat.

OU-hoogleraar Vermeend biedt excuses aan voor plagiaat

Oud-minister en OU-hoogleraar Willem Vermeend biedt in een verklaring via zijn uitgeverij zijn excuses aan aan auteurs van wie zonder bronvermelding werk is gebruikt in zijn boek over cybercrime.

Boek OU-hoogleraar Vermeend uit handel voor plagiaat

Een boek van OU-hoogleraar en oud-minister Willem Vermeend en cyberexpert Rian van Rijbroek over cybercrime wordt uit de handel genomen wegens plagiaat.

Voorarrest Heerlense hacker met twee weken verlengd

De Heerlenaar die is opgepakt voor het op grote schaal hacken van privégegevens, mag nog twee weken worden vastgehouden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!