Sint Jans Gasthuis

Storing legt aanmeldzuilen ziekenhuis Weert plat

Een storing heeft de aanmeldzuilen van het Sint Jans Gasthuis in Weert platgelegd. Daardoor kunnen patiënten zich niet digitaal aanmelden. Ook kunnen zij hun dossier niet inzien.

Universiteit Maastricht University
Inspectie: geen wanbeheer UM bij cyberaanval

De Universiteit Maastricht heeft rond de cyberaanval vlak voor kerst vorig jaar geen ernstige steken laten vallen, concludeert de Onderwijsinspectie.

Hacken computer stock
'Scholen extra kwetsbaar voor cyberaanval tijdens vakantie'

Op het gebied van cybersecurity is komende week een kwetsbare periode voor scholen volgens het Cyberweerbaarheidscentrum Limburg.

Universiteit Maastricht University vlaggen
Minister tegen betalen losgeld na hack UM

Als het aan het kabinet had gelegen, was er door de Universiteit Maastricht (UM) geen losgeld betaald om een einde te maken aan de cyberhack.

Symposium cyberhack UM (5 feb 2020)
Terugkijken: UM geeft tekst en uitleg over cyberhack

De Universiteit Maastricht geeft vanaf 14:00 uur tekst en uitleg over het cyberhack van december.

Universiteit Maastricht
Meer duidelijkheid cyberaanval Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht, die vlak voor kerst vorig jaar door een cyberhack werd getroffen, geeft woensdag tijdens een voorlichtingsbijeenkomst meer duidelijkheid over de aanval.

Universiteit Maastricht University
'Hackers namen UM in oktober al onder vuur'

De cyberaanval op de Universiteit Maastricht is vorig jaar oktober al begonnen.

Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht bijna hersteld van cyberaanval

De Universiteit Maastricht is bijna hersteld van de cyberaanval waar het een maand geleden door werd getroffen.

Universiteit Maastricht University
Inspectie onderzoekt Universiteit Maastricht na cyberaanval

De Inspectie Onderwijs onderzoekt of de Universiteit Maastricht genoeg heeft gedaan om de cyberaanval van eind december te voorkomen.

Universiteit Maastricht University
Debat Tweede Kamer over cyberaanval op UM

De Tweede Kamer houdt op korte termijn een debat over de recente cyberaanval op de Universiteit Maastricht. Dat gebeurt op initiatief van Tweede Kamerlid Dennis Wiersma (VVD).

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app