Kinderimkers in Weert bijeen voor diploma

Bij imkervereniging Sint Ambrosius in Weert zijn zondag de eerste imkerdiploma’s uitgereikt aan cursisten tussen 8 en 12 jaar oud.

Bram Moszkowicz gaat cursus geven aan advocaten

Bram Moszkowicz heeft een nieuwe klus te pakken. De oud-advocaat gaat de cursus 'overtuigend pleiten' geven aan advocaten.

Limburgse ouders volgen massaal EHBO-cursussen

Het aantal deelnemers aan EHBO-cursussen in Limburg is de afgelopen jaren fors toegenomen.

Rick Plum gaat cursus Coach Betaald Voetbal volgen

Rick Plum begint volgende maand aan de cursus Coach Betaald Voetbal. De assisstent-trainer van Roda is één van de 12 voormalige voetballers die aan de cursus beginnen.

Gilde Opleidingen stopt met inburgeringscursus

Gilde Opleidingen stopt in Noord- en Midden-Limburg met het geven van inburgeringscursussen. Volgens Gilde zijn de cursussen niet meer rendabel.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!