Venlose curry viert jubileum met speciaal kookboek

Liefhebbers opgelet. De bekende en legendarische 'Venlose' Hela Curry bestaat vijftig jaar. En dat wordt gevierd met een speciaal jubileumkookboek.

Venlose curry bestaat 50 jaar en komt met speciaal sausje

Hoera! De ´Venlose´ curry bestaat een halve eeuw.

Droom komt uit: Tom ligt in een badkuip vol currysaus

Frikandellen eten terwijl je in een badkuip vol currysaus ligt. Niet iedereen zou zich er comfortabel bij voelen, maar Tom uit Venlo zag zijn geheime wens in vervulling gaan.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV