Overslaan en naar de inhoud gaan

Curaçao met Martina en Gaari verslaat Haïti

Geplaatst opzondag 8 september 2019 - 15:31

Het nationaal voetbalelftal van Curaçao heeft met 1-0 gewonnen van Haïti. De winnende treffer werd gescoord door Elson Hooi.

Voor het winnende team kwam MVV'er Shermar Martina in actie, evenals Kerkradenaar Juriën Gaari. Ook oud-Fortunees Gevaro Nepomuceno startte in de basis bij Curaçao.

Continent
Curaçao begint dus met een zege aan de CONCACAF Nations League, dat ook als kwalificatie voor het Gold Cup-toernooi van 2021 geldt. De nummers één en twee van de vier poules in Divisie A plaatsen zich rechtstreeks voor het continentale kampioenschap.

Het volgende duel van Curaçao in Groep D van Divisie A is woensdag, opnieuw tegen Haïti. Het derde land in de poule van Haïti en Curaçao is Costa Rica, de nummer 44 op de FIFA-ranking.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen