Overslaan en naar de inhoud gaan

Curaçao met Limburgers uitgeschakeld in Gold Cup

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 7:20

Curaçao is in de kwartfinale van de Gold Cup uitgeschakeld door de Verenigde Staten.

De titelverdediger had aan een doelpunt in de eerste helft genoeg om een Oranje-getint Curaçao met Heerlenaar Juriën Gaari, Michaël Maria uit Kerkrade en MVV'er Shermaine Martina naar huis te sturen.

Grote kans
Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Het Amerikaanse doelpunt van Weston McKennie viel uiteindelijk in de 25e minuut na een mooie aanval van de Amerikanen. Kort voor rust kreeg Curaçao nog een grote kans, maar Darryl Lachman kopte over.

Net niet
In de tweede helft kregen de eilandbewoners kansen op de gelijkmaker. Zo schoot Leandro Bacuna net voor tijd hard op goal, maar keeper Zack Steffen tikte de bal onder de lat vandaan.

Historie
Vorige week schreef voetballer Juriën Gaari nog historie met een late treffer voor het voetbalelftal van Curaçao. De droge knal van de in Kerkrade geboren rechtsback betekende kwalificatie voor de kwartfinale van de Gold Cup.

Lees ook: Kerkraadse Gaari schrijft historie met wereldgoal Gold Cup

Voor het eerst
Curaçao overleefde dit jaar voor het eerst de groepsfase van de Gold Cup. Bacuna scoorde zelfs het allereerste doelpunt op de eindronde namens Curaçao.

De VS nemen het in de halve finale op tegen Jamaica.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen