Laila laatste keer live in Cultuurhuis Heerlen

Met een lach en een traan nemen ze zondag in het Cultuurhuis Heerlen afscheid van het publiek.

Echtse wint Veldeke-wedstrijd dialectvoordracht

Meike Mooren uit Echt heeft de meeste punten binnengesleept bij de Limburgse Declamatiewedstrijd, die zaterdagmiddag in Heerlen is gehouden.

Venray maakt vaart met verbouwing schouwburg

Nu de plannen voor een cultuurhuis in Venray definitief zijn afgeketst, wil de gemeente Venray voortvarend aan de slag met het opknappen van de schouwburg.

Stekker uit Cultuurhuis in Venray

Er komt geen Cultuurhuis in Venray. Er is te weinig draagvlak om schouwburg, kunstencentrum en bibliotheek in één gebouw (schouwburg) onder te brengen.

Daniël Jonkers uit Geleen wint Eujazz Young Talent Award

Daniël Jonkers uit Geleen heeft de Eujazz Young Talent Award in de wacht gesleept.

Afnemende steun voor cultuurhuis Venray

De steun voor het onderbrengen van de schouwburg, de bibliotheek en het kunstencentrum in een cultuurhuis in Venray brokkelt af.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!