Overslaan en naar de inhoud gaan

Cultura Nova TV: Dansvoorstelling voor het hele gezin

Geplaatst opzondag 5 september 2021 - 20:00

Wouter Nelissen en Jolien Linssen doen dagelijks verslag van het internationaal theaterfestival Cultura Nova in Heerlen. Vandaag onder meer met het Spaanse dansgezelschap Aracaladanza.

Bekijk hier de hele uitzending

Beeldende dansvoorstelling voor het hele gezin
De familievoorstelling Play (4+) van het Spaanse gezelschap Aracaladanza is een herkenbare dansvoorstelling waarin spelen centraal staat. Van blindemannetje tot videogamen. Het beeldend dansgezelschap is er meester in om de fantasie de vrije loop te laten.

Bekijk hier de hele reportage

Kunstwerken in Heerlense etalages uitgelicht
Night Shift is een etalagetentoonstelling in het centrum van Heerlen door het kunstenaarscollectief Ratsmodee. De expositie bestaat uit 14 installaties in leegstaande winkelpanden in het centrum van Heerlen. Overdag loop je er straal aan voorbij, maar als de avond valt en lampen de etalages uitlichten, nemen ze een prominente plek in het straatbeeld in.

Bekijk hier de hele reportage

Terugblik op 10 dagen Cultura Nova
L1 heeft tien dagen verslag gedaan van Cultura Nova. Een impressie van tweeëneenhalve minuut geeft een samenvatting van de dertigste editie van het internationaal theaterfestival.

Bekijk hier de hele reportage

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen