Overslaan en naar de inhoud gaan

Culinaire evenementen MECC trekken meer bezoekers

Geplaatst opdonderdag 9 oktober 2014 - 11:08

Horecavakbeurs BBB en kookfestijn Folie Culinaire in het MECC in Maastricht hebben meer bezoekers getrokken dan vorig jaar.

Gezamenlijk verwelkomden beide evenementen van maandag 6 oktober tot en met woensdag 9 oktober 13.169 horecaprofessionals.

Stijging
De BBB trok 10 procent meer bezoekers en Folie Culinaire noteerde een stijging van 20 procent. De traditionele horecabeurs vierde dit jaar de zestigste editie. Voor kookfestijn Folie Culinaire was het de tweede editie.

Geslachtsdelen
Opvallend onderdeel van de BBB was het koken met geslachtsdelen. De Franse sterrenchef Michel del Burgo serveerde 'Kut met peren’, ‘Klotezooi’ en ‘Lulkoek’.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Beluga-chef Van Wolde kookt met leermeester Den Blijker
Lulkoek en Kut met peren in Maastricht
Maastricht krijgt toonaangevende bieropleiding
Limburgse restaurants voeren doggybags in
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen