Brug geplaatst in Mook (16 mei 2020)

Megaklus in Mook: brug van 460 ton geplaatst

De nieuwe fietsbrug tussen Mook en het Brabantse Cuijk is zaterdag geplaatst over de Maas. Een megaklus in de kop van Noord-Limburg.

Veerpont Lottum-Lomm
Meerdere veerponten uit de vaart vanwege hoogwater

Door de stijging van het water in de Maas, zijn meerdere veerponten uit de vaart gehaald.

Locatie Fietsbrug Cuijk Mook
Fietsbrug zoekt naam: gemeenten schrijven prijsvraag uit

De gemeenten Mook en Middelaar en Cuijk hebben de hulp van burgers ingeschakeld om een geschikte naam te vinden voor de nieuwe fietsbrug die de twee plaatsen verbindt.

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

Aanleg fietsbrug Mook officieel van start

De bouw van een fietsverbinding tussen Mook en Cuijk is dinsdagmorgen officieel van start gegaan.

Geen treinen tussen Venlo en Nijmegen na aanrijding

Er rijden donderdagochtend geen treinen tussen Venlo en Nijmegen.

Bouw fietsbrug Mook begint komend voorjaar

De bouw van de fietsbrug die Mook met de overkant van de Maas moet gaan verbinden, gaat in mei of juni van start.

Tijdelijk geen treinen tussen Nijmegen en Venlo

Het treinverkeer tussen Nijmegen en Venlo lag vrijdagochtend ruim een uur stil door een aanrijding. Inmiddels is het weer hervat.

Man (73) beroofd van tas: bouwvakker gaat achter dief aan

Een man uit Beek is dinsdag in Cuijk beroofd van zijn tas. Een behulpzame bouwvakker ging achter de dader aan en wist de tas terug te brengen.

Fietsbrug tussen Mook en Cuijk in 2020 klaar

De bouw van de fietsbrug tussen Mook en Cuijk gaat volgend jaar van start, zodat de oeververbinding in 2020 kan worden geopend.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app