'Michelinsterren Beluga gaan vermoedelijk vervallen'

Servais Tielman neemt deze zomer tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht over. Lang kan hij waarschijnlijk niet genieten van de sterren.

Neercanne verliest ster na ruim 30 jaar: 'Grote tegenslag'

Vier Limburgse restaurants zijn maandag hun Michelin-ster kwijtgeraakt.

Direct twee Michelinsterren voor Roermonds restaurant

Het Roermondse restaurant Sabero heeft direct twee Michelinsterren opgeëist. Het is pas de tweede keer dat een debuterend restaurant meteen twee sterren krijgt.

Restaurants in spanning om sterrenregen

Maandag is de grote dag voor veel toprestaurants in Limburg en de rest van het land.

Sterrenrestaurant Beluga Maastricht verkocht

Het befaamde tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht is verkocht.

Sterrenrestaurant laat eten tot leven komen met 3D-bril

Het Heerlens sterrenrestaurant Cucina del Mundo gaat met een speciale 3D-bril een nieuw element aan de gerechten toevoegen.

Restaurant Da Vinci verliest tweede Michelinster

Restaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een van de twee Michelinsterren verloren.

Heerlens sterrenrestaurant voert aanbetaling in

Wie bij het Heerlense sterrenrestaurant Cucina Del Mondo wil gaan eten, zal voortaan bij de reservering een aanbetaling moeten doen.

Video: Graffitikunstenaars nemen restaurant onder handen

Zeven internationale graffitikunstenaars nemen op dit moment sterrenrestaurant Cucina del Mondo in Heerlen onder handen. En dat terwijl de eigenaar op vakantie is.

Menukaart inspiratiebron voor graffitikunst in restaurant

Zelf gaat hij op vakantie naar Spanje, maar in het sterrenrestaurant van chef Servais Tielman gaat hard gewerkt worden. Vijf graffitikunstenaars krijgen namelijk de vrije hand om Cucina del Mondo in Heerlen om te toveren tot een waar kunstwerk.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!