SV Meerssen afgebrand (2 aug 2020)

Maastrichtse clubs halen 16.630 euro op voor SV Meerssen

De Maastrichtse amateurvoetbalverenigingen hebben donderdag een bedrag van 16.630 euro overgemaakt aan SV Meerssen.

Naomi Lindelauf heeft ziekte van Tay-Sachs (8 jul 2020)
Naomi (23) heeft Tay-Sachs: 'Wil de mensen na mij helpen'

De 23-jarige Naomi Lindelauf uit Landgraaf heeft te maken met de zeldzame stofwikkelingsziekte Tay-Sachs. De ziekte is zó zeldzaam, dat er geen medicijnen voor zijn.

Film filmmakers
Provincie gaat ook niet-gesubsidieerde filmmakers steunen

De Provincie Limburg stelt geld beschikbaar voor Limburgse films die via een crowdfunding-campagne hun financiering rond willen krijgen.

stock geld euro
Crowdfunding steeds populairder, maar niet in Limburg

In Limburg werd in 2019 7,7 miljoen euro opgehaald via crowdfunding. Een jaar eerder was dat nog bijna 10 miljoen.

Iconische boekhandel hoopt op financiële steun publiek

Medewerkers van boekhandel De Tribune in Maastricht hebben de hulp van klanten gevraagd om het bestaan van de winkel te garanderen.

Eeuwenoude Maastrichtse komedie komt weer thuis

Dankzij een crowdfundingactie komt het boek Minervalia, de oudste in Maastricht gedrukte komedie, weer terug naar huis.

Crowdfunding voor uitvaart Venlose zwerver

Stef Elbers, zoon van een Venlose zwerver die vrijdag overleed, start een crowdfundingsactie om de uitvaart van zijn vader te kunnen bekostigen.

Venlo promoot kerstliedjes op winterdag met warmterecord

Op de warmste dag ooit in februari promoten Marcel Tabbers en Jules Fransman een project om Venlose kerstmuziek te maken.

Doneeractie voor Heerlense weduwe programma Een Huis Vol

Er is een inzamelingsactie opgezet om geld op te halen voor de weduwe van Michel Quaedackers, die deze week op 57-jarige leeftijd plotseling overleed. Quaedackers werd bekend door het NPO-televisieprogramma Een Huis Vol.

Hond, vogel en urn ten prooi aan vlammen in Heerlen

Een gezin in Heerlen is op Kerstavond zwaar getroffen door een brand.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten