Overslaan en naar de inhoud gaan

Croux maakt zijn rentree in selectie MVV

Geplaatst opdonderdag 7 februari 2019 - 20:00

Jordy Croux is voor de eerste keer sinds zijn terugkeer bij MVV opgenomen in de wedstrijdselectie van de Maastrichtenaren.

De vleugelaanvaller is speelgerechtigd en kan worden ingezet in de wedstrijd tegen TOP Oss. Croux kwam eind januari op huurbasis over van Willem II.

Ippel
Ook aanvoerder Ricardo Ippel is weer van de partij na een blessure. MVV kan in Oss geen beroep doen op Hawbir Moustafa, die met een kwetsuur aan de kant staat. Aanvaller Tuur Houben is een twijfelgeval. Elsen kan tegen Top Oss nog een beroep doen op Pieter Nys, maar die gaat later deze maand onder het mes en is dan voor geruime tijd uit beeld.

Goed vervolg
De thuisploeg staat op de zevende plaats met 35 punten uit 23 wedstrijden. De Maastrichtenaren hebben twee punten minder dan hun tegenstander, staan vijf plaatsen lager, maar presteren momenteel uitstekend. De resultaten van de afgelopen hebben een positieve invloed op het zelfvertrouwen van de MVV-ers, laat coach Ron Elsen weten.

Keuzes
Welke mannen vrijdagavond bij de Maastrichtenaren in de basis staan, wil de coach van het team uit de Geusselt pas kwijt nadat hij de spelers heeft geïnformeerd. "De staf heeft na veel blessureleed nu meer keuzes. En dat is alleen maar prettig", aldus Elsen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen