Overslaan en naar de inhoud gaan

Crosslaarzen in servicewagen: Guillaume Martens uit Dakar

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:51

Guillaume Martens is niet langer actief in de Dakar Rally.

De motorcoureur uit Meerssen kwam zondagmorgen tot de ontdekking dat hij zijn crosslaarzen miste. Ze stonden niet bij zijn tent in het bivak.

Achtergebleven in assistentietruck
Martens crashte donderdag met zijn motor in de Saudische woestijn en toen werden zijn laarzen in een grote tas in een van de twee Motul assistentietrucks geladen. De betreffende truck bleek middernacht al vertrokken te zijn naar het volgende bivak. Noch Martens noch de medewerkers van het assistentieteam hadden er aan gedacht om de laarzen tijdig uit de truck te halen. En zonder crosslaarzen mag er niet gereden worden.

Startverbod
Omdat Martens na de crash zijn joker had gebruikt om de rally voort te mogen zetten, was de FIM, de overkoepelende organisatie van nationale motorrijdersverenigingen, onverbiddelijk en legde Martens een startverbod op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen