Overslaan en naar de inhoud gaan

Crosslaarzen in servicewagen: Guillaume Martens uit Dakar

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:51

Guillaume Martens is niet langer actief in de Dakar Rally.

De motorcoureur uit Meerssen kwam zondagmorgen tot de ontdekking dat hij zijn crosslaarzen miste. Ze stonden niet bij zijn tent in het bivak.

Achtergebleven in assistentietruck
Martens crashte donderdag met zijn motor in de Saudische woestijn en toen werden zijn laarzen in een grote tas in een van de twee Motul assistentietrucks geladen. De betreffende truck bleek middernacht al vertrokken te zijn naar het volgende bivak. Noch Martens noch de medewerkers van het assistentieteam hadden er aan gedacht om de laarzen tijdig uit de truck te halen. En zonder crosslaarzen mag er niet gereden worden.

Startverbod
Omdat Martens na de crash zijn joker had gebruikt om de rally voort te mogen zetten, was de FIM, de overkoepelende organisatie van nationale motorrijdersverenigingen, onverbiddelijk en legde Martens een startverbod op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen