Overslaan en naar de inhoud gaan

Crosslaarzen in servicewagen: Guillaume Martens uit Dakar

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 19:51

Guillaume Martens is niet langer actief in de Dakar Rally.

De motorcoureur uit Meerssen kwam zondagmorgen tot de ontdekking dat hij zijn crosslaarzen miste. Ze stonden niet bij zijn tent in het bivak.

Achtergebleven in assistentietruck
Martens crashte donderdag met zijn motor in de Saudische woestijn en toen werden zijn laarzen in een grote tas in een van de twee Motul assistentietrucks geladen. De betreffende truck bleek middernacht al vertrokken te zijn naar het volgende bivak. Noch Martens noch de medewerkers van het assistentieteam hadden er aan gedacht om de laarzen tijdig uit de truck te halen. En zonder crosslaarzen mag er niet gereden worden.

Startverbod
Omdat Martens na de crash zijn joker had gebruikt om de rally voort te mogen zetten, was de FIM, de overkoepelende organisatie van nationale motorrijdersverenigingen, onverbiddelijk en legde Martens een startverbod op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen