Overslaan en naar de inhoud gaan

Crossers beboet op militaire oefenterreinen

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 13:54

De Koninklijke Marechaussee heeft tijdens handhavingsacties op de militaire oefenterreinen van Weerter- en Budelbergen acht mensen een boete gegeven.

De controles werden de afgelopen weken uitgevoerd waarbij vooral werd gelet op crossen en overlast in het gebied.

Geen rijbewijs
Acht bezoekers gingen de mist in, omdat ze illegaal het oefenterrein gebruikten. Drie bestuurders reden er rond zonder rijbewijs. Verder werd een bestuurder beboet, omdat die geen identiteitsbewijs kon laten zien. Verder werden twee crossmotoren in beslag genomen.

Drukker
De militaire oefenterreinen mogen onder voorwaarden worden gebruikt door onder andere wandelaars en fietsers. Op de oefenterreinen wordt het nu wel steeds drukker met zowel bezoekers als militairen. Om die reden gaat de Marechaussee de komende tijd vaker controleren waarbij paarden, bikers en crossers worden ingezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen