Tom Dumoulin

Dumoulin: hopelijk stap dichter bij topvorm voor de Tour

Tom Dumoulin sloot het Critérium du Dauphiné zondag af als zevende na de vijfde plaats in de slotetappe die werd gewonnen door ploeggenoot Sepp Kuss.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin eindigt als zevende in Dauphiné

Wielrenner Sepp Kuss heeft de slotetappe van het Critérium du Dauphiné gewonnen. De 25-jarige Amerikaan van Jumbo-Visma kwam in de vijfde etappe solo aan in Megève na 153,5 kilometer, voor de Colombiaan Daniel Felipe Martínez en de Sloveen Padej Pogacar.

Tom Dumoulin
Dumoulin enige overgebleven Jumbo-kopman in Dauphiné

Tom Dumoulin zal het op de slotdag van de Dauphiné niet alleen zonder Jumbo-Visma-ploeggenoot Steven Kruiswijk, maar ook zonder Primoz Roglic moeten stellen.

ANP-421116379
Tom Dumoulin: 'Die afdaling was levensgevaarlijk'

Tom Dumoulin had na afloop van de vierde etappe van de Critérium du Dauphiné geen goed woord over voor de organisatie van de Franse rittenkoers.

Tom Dumoulin Jumbo Visma
Tweede etappe Dauphiné: Roglic heerst, Dumoulin veertiende

Wielrenner Primoz Roglic heeft zijn topvorm onderstreept met een sterke zege in de tweede etappe van het Critérium du Dauphiné.

Tom Dumoulin
Dumoulin leidt Van Aert naar zege in Dauphiné

Wout van Aert heeft de eerste rit in het Critérium du Dauphiné gewonnen. De renner van Jumbo-Visma werd door ploeggenoot Tom Dumoulin in de laatste vijftig meter voor de streep in een uitstekende positie gebracht.

Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)
Dumoulin begint aan vijf belangrijke dagen in Dauphiné

Voor Tom Dumoulin is woensdag de laatste, cruciale voorbereidingskoers op de Ronde van Frankrijk begonnen.

Geen zege voor Wout Poels in Dauphiné

Wout Poels heeft de vierde plek op zijn naam geschreven in het Critérium du Dauphiné.

Wout Poels wint zware bergrit in Dauphiné

Wout Poels heeft de zevende etappe van het Critérium du Dauphiné gewonnen.

Dumoulin heeft last van knie en stapt af in Dauphiné

Tom Dumoulin verschijnt niet meer aan de start van de zevende etappe van het Critérium du Dauphiné. De Maastrichtenaar heeft last van zijn knie en heeft besloten om rust te pakken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten