Overslaan en naar de inhoud gaan

Crime passionnel: taakstraf voor steekpartij en afluisteren ex

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 16:12

De 35-jarige Gordon G. uit Heerlen is veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur. Dit omdat de man zijn ex-vrouw heeft afgeluisterd en haar nieuwe geliefde heeft neergestoken.

Daarnaast kreeg hij ook een voorwaardelijke celstraf van 337 dagen opgelegd, zo heeft de rechtbank in Maastricht beslist.

Steekpartij
G. stond in 2017 op 26 oktober bij zijn ex-vrouw aan de deur van haar woning aan de Delfstofweg in de Heerlense wijk Zeswegen. Daar heeft een echtelijke ruzie vervolgens geleid tot een steekpartij.

Lees ook: Aanhouding na steekpartij in Heerlen

Camera
De Heerlenaar verklaarde eerder al dat zijn vrouw en hij een pauze hadden. De man besloot daarom om een camera, die ook geluid opneemt, te plaatsen in de woning van de vrouw. Hij wilde haar afluisteren. "Vanwege de onduidelijkheid over de stand van onze relatie", zei hij twee weken geleden in een verklaring.

Mes
Toen hij er uiteindelijk achter kwam dat de vrouw interesse in een andere man had, besloot hij verhaal te gaan halen. Op de bewuste avond in 2017 was niet alleen zijn ex-vrouw thuis, maar ook haar nieuwe vlam. Na een confrontatie stak hij de nieuwe geliefde neer.

Lees ook: Crime passionnel: ex afgeluisterd, nieuwe vlam gestoken

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen