Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Crime passionnel: taakstraf voor steekpartij en afluisteren ex

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 16:12

De 35-jarige Gordon G. uit Heerlen is veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur. Dit omdat de man zijn ex-vrouw heeft afgeluisterd en haar nieuwe geliefde heeft neergestoken.

Daarnaast kreeg hij ook een voorwaardelijke celstraf van 337 dagen opgelegd, zo heeft de rechtbank in Maastricht beslist.

Steekpartij
G. stond in 2017 op 26 oktober bij zijn ex-vrouw aan de deur van haar woning aan de Delfstofweg in de Heerlense wijk Zeswegen. Daar heeft een echtelijke ruzie vervolgens geleid tot een steekpartij.

Lees ook: Aanhouding na steekpartij in Heerlen

Camera
De Heerlenaar verklaarde eerder al dat zijn vrouw en hij een pauze hadden. De man besloot daarom om een camera, die ook geluid opneemt, te plaatsen in de woning van de vrouw. Hij wilde haar afluisteren. "Vanwege de onduidelijkheid over de stand van onze relatie", zei hij twee weken geleden in een verklaring.

Mes
Toen hij er uiteindelijk achter kwam dat de vrouw interesse in een andere man had, besloot hij verhaal te gaan halen. Op de bewuste avond in 2017 was niet alleen zijn ex-vrouw thuis, maar ook haar nieuwe vlam. Na een confrontatie stak hij de nieuwe geliefde neer.

Lees ook: Crime passionnel: ex afgeluisterd, nieuwe vlam gestoken

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen