Overslaan en naar de inhoud gaan

Crime passionnel: taakstraf voor steekpartij en afluisteren ex

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 16:12

De 35-jarige Gordon G. uit Heerlen is veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur. Dit omdat de man zijn ex-vrouw heeft afgeluisterd en haar nieuwe geliefde heeft neergestoken.

Daarnaast kreeg hij ook een voorwaardelijke celstraf van 337 dagen opgelegd, zo heeft de rechtbank in Maastricht beslist.

Steekpartij
G. stond in 2017 op 26 oktober bij zijn ex-vrouw aan de deur van haar woning aan de Delfstofweg in de Heerlense wijk Zeswegen. Daar heeft een echtelijke ruzie vervolgens geleid tot een steekpartij.

Lees ook: Aanhouding na steekpartij in Heerlen

Camera
De Heerlenaar verklaarde eerder al dat zijn vrouw en hij een pauze hadden. De man besloot daarom om een camera, die ook geluid opneemt, te plaatsen in de woning van de vrouw. Hij wilde haar afluisteren. "Vanwege de onduidelijkheid over de stand van onze relatie", zei hij twee weken geleden in een verklaring.

Mes
Toen hij er uiteindelijk achter kwam dat de vrouw interesse in een andere man had, besloot hij verhaal te gaan halen. Op de bewuste avond in 2017 was niet alleen zijn ex-vrouw thuis, maar ook haar nieuwe vlam. Na een confrontatie stak hij de nieuwe geliefde neer.

Lees ook: Crime passionnel: ex afgeluisterd, nieuwe vlam gestoken

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen