Overslaan en naar de inhoud gaan

Crime passionnel: taakstraf voor steekpartij en afluisteren ex

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 16:12

De 35-jarige Gordon G. uit Heerlen is veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur. Dit omdat de man zijn ex-vrouw heeft afgeluisterd en haar nieuwe geliefde heeft neergestoken.

Daarnaast kreeg hij ook een voorwaardelijke celstraf van 337 dagen opgelegd, zo heeft de rechtbank in Maastricht beslist.

Steekpartij
G. stond in 2017 op 26 oktober bij zijn ex-vrouw aan de deur van haar woning aan de Delfstofweg in de Heerlense wijk Zeswegen. Daar heeft een echtelijke ruzie vervolgens geleid tot een steekpartij.

Lees ook: Aanhouding na steekpartij in Heerlen

Camera
De Heerlenaar verklaarde eerder al dat zijn vrouw en hij een pauze hadden. De man besloot daarom om een camera, die ook geluid opneemt, te plaatsen in de woning van de vrouw. Hij wilde haar afluisteren. "Vanwege de onduidelijkheid over de stand van onze relatie", zei hij twee weken geleden in een verklaring.

Mes
Toen hij er uiteindelijk achter kwam dat de vrouw interesse in een andere man had, besloot hij verhaal te gaan halen. Op de bewuste avond in 2017 was niet alleen zijn ex-vrouw thuis, maar ook haar nieuwe vlam. Na een confrontatie stak hij de nieuwe geliefde neer.

Lees ook: Crime passionnel: ex afgeluisterd, nieuwe vlam gestoken

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen