crah ok 2

Ravage: auto raakt van de weg en crasht in voortuin

Een chauffeur heeft woensdagochtend een ravage aangericht in Kerkrade.

Crash modelvliegtuig Hoogbosweg Weert (17 jul 2019)
Modelvliegtuig crasht in hoge boom

Een vlucht van een modelvliegtuig verliep woensdagmiddag allesbehalve vlekkeloos. Het vliegtuigje crashte in een hoge boom in Weert.

Overleden spookrijder zat maanden in kliniek

De overleden spookrijder die donderdag op de A2 bij Maarheeze een dodelijk ongeluk veroorzaakte, zat vlak daarvoor vier maanden in een kliniek.

Robin Frijns finisht vijfde op crashcircuit Macau

Robin Frijns is zaterdag als vijfde over de finish gekomen tijdens de FIA GT World Cup race in de straten van het Chinese Macau.

Dure grap: crash Verstappen kost team miljoenen euro's

Zondag eindigde een race van Max Verstappen niet voor het eerst dit seizoen in mineur. Door de aanrijding tussen de Limburger en teamgenoot Daniel Ricciardo loopt het Aston Martin Red Bull-team enkele miljoenen mis.

Max Verstappen: crash door te veel pk's

Max Verstappen denkt dat zijn crash tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein is veroorzaakt door een softwarefout in de auto.

Frijns ontsnapt aan massale crash in China

Robin Frijns is in de FIA GT World Cup-kwalificatierace in het Chinese Macau als vierde over de streep gekomen, nadat hij wist te ontkomen aan een gigantische crash.

MH17
Drie jaar na het neerhalen van vlucht MH17

Maandag is het precies drie jaar geleden dat vlucht MH17 werd neergehaald boven Oekraïne. Aan boord zaten bijna driehonderd passagiers en bemanningsleden, waaronder elf Limburgers.

Nieuw monument Herculesramp in Eindhoven

In het centrum van Eindhoven is vrijdag een tweede monument onthuld voor de slachtoffers van de Herculesramp.

Neergestorte piloot krijgt plaquette in Heerlen

In Heerlen wordt dinsdag een plaquette onthuld ter nagedachtenis aan de Britse luchtmachtpiloot Michael Smith.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!