Afscheidsconcert U2NL afgelast na slechte kaartverkoop

Het had een groots afscheid moeten worden, maar het eindigt toch in mineur. De U2-coverband U2NL zou komende zaterdag een laatste concert geven in theaterhotel De Oranjerie in Roermond, maar de voorstelling is geannuleerd.

U2NL nog één keer vol op het orgel

De inmiddels beruchte coverband U2NL wil toch nog één keer vlammen.

Theater in Roermond maakt excuses voor 'U2-concert'

Een voorstelling die zó slecht is, dat het theater achteraf haar excuses maakt aan de bezoekers en ze tegemoetkomt in de kosten. Het komt zelden voor, maar De Oranjerie in Roermond voelde zich hiertoe genoodzaakt.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV